Νέα

Τα Νέα και οι Ανακοινώσεις της Εστίας Διονύσου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Β ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Β  ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Την Παρασκευή 15/4/2022, ο πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Τάσος Καρασαρλής, παρουσία και της Διευθύντριας του ΝΠ Στέλλας Καμακάρη, υπέγραψε μισθωτήριο συμβόλαιο για τον Παιδικό Σταθμό Αγίου Στεφάνου Παράρτημα Β΄, ( ΑΒΥΠ, Εντός Στρατοπέδου Παπαβασιλόπουλου ) με τον Αντγο Αντώνιο Κονδύλη Διευθυντή του ΤΕΘΑ ( Ταμείου Εθνικής Άμυνας ), έπειτα από διαβούλευση για την καταβολή και τους όρους του μισθώματος με τρόπο επωφελέστερο για την ΕΣΤΙΑ, παρατείνοντας τη χρήση του για 5 έτη.

Παρά τις δυσκολίες που απορρέουν από την οικονομική επιβάρυνση του ΝΠΔΔ λόγω του μισθώματος, εξασφαλίστηκε η φιλοξενία των νηπίων της ΔΕ Αγίου Στεφάνου αλλά και νηπίων προερχόμενων από τις άλλες ΔΕ του Δήμου μας, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις και το επιθυμούν.

Παρόλα αυτά συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας με στόχο την κατασκευή Νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού ιδιοκτησίας Δήμου Διονύσου, καθώς η οικονομική κρίση έχει αυξήσει τη ζήτηση για φιλοξενία νέων παιδιών.

Ο Νέος ιδιόκτητος Βρεφονηπιακός Σταθμός θα εξυπηρετήσει τις τοπικές ανάγκες και θα μειώσει σημαντικά τα έξοδα του ΝΠ ¨Η ΕΣΤΙΑ¨.

Παράλληλα μέχρι την επίτευξη του ανωτέρου και στα πλαίσια αναζήτησης λύσεων και προκειμένου να ικανοποιήσουμε τους δημότες μας αναζητούμε χώρο μίσθωσης για στέγαση Βρεφικού Σταθμού στη ΔΕ Αγίου Στεφάνου.

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: