Νέα

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...

Η Διοίκηση της ΕΣΤΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ παρευρέθηκε εχθές στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Κρυονερίου και αποχαιρέτησε τον αγαπητό σε όλους Λινάρδο Γρηγόριο που υπήρξε μέλος του ΚΑΠΗ Κρυονερίου επί πολλά συναπτά έτη και αποτέλεσε παράδειγμα ήθους και ανιδιοτελούς προσφοράς. Ο πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ κ. Καρασαρλής Αναστάσιος και αδελφικός φίλος του εκλιπόντα, εκφώνησε επικήδειο λόγο απευθύνοντας ύστατο χαιρετισμό μέσα σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης και ευχήθηκε καλό ταξίδι στον Παράδεισο.

περισσότερα
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ MEDICA

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ MEDICA

Έπειτα από επικοινωνία της Διοίκησης του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ "Η ΕΣΤΙΑ", το πολυιατρείο MEDICA ανανέωσε την ετήσια προσφορά του για δωρεάν ιατρικούς ελέγχους σε όλους τους υπαλλήλους της ΕΣΤΙΑΣ και τα μέλη των οικογενειών τους καθώς και στα μέλη των ΚΑΠΗ. Συγκεκριμένα προσφέρεται ένας πλήρης έλεγχος πρόληψης του εμφράγματος μυοκαρδίου, εγκεφαλικού επεισοδίου και θρόμβωσης αγγείων.

 

περισσότερα
ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος μέλους της συντονιστικής επιτροπής του ΚΑΠΗ Κρυονερίου Λινάρδου Γρηγορίου.

                ΤΟ ΔΣ , Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

περισσότερα
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΗ

Πραγματοποιήθηκαν φέτος μετά από αποχή δύο ετών λόγω covid - 19 οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα ΚΑΠΗ του Δήμου Διονύσου.
Τα μέλη των ΚΑΠΗ μας στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο δίνοντας μια νότα ζεστασιάς και Αγάπης που τόσο έχει λείψει τα τελευταία χρόνια.
Με εδέσματα και γλυκά ,τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές.
Και του χρόνου όλοι μαζί με υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη και θαλπωρή!!!

περισσότερα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΣΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΣΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Παραδόθηκαν στο Χριστοδούλειο ίδρυμα τα είδη που συγκεντρώθηκαν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου σε συνεργασία με τις οικογένειες των παιδιών που φιλοξενούνται. Οι επικεφαλής του ιδρύματος ευχαρίστησαν από καρδιάς για την γεμάτη ανθρωπιά κίνηση και προσφορά προς τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα και μετέφεραν τις ευχές τους μέσω του Προέδρου της Εστίας κ.Καρασαρλή Τάσου και της διευθύντριας του ΝΠΔΔ κ. Καμακάρη Στέλλας προς όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή.

περισσότερα
ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

Τα παιδιά πιάνουν τα πινέλα τους και βάζουν χρώμα στη ζωή μας δίνοντάς μας έμπνευση και χαρά για το μέλλον.

Έτσι και εμείς οι μεγαλύτεροι σε καιρούς δοκιμασίας και ανασφάλειας πρέπει να βάζουμε στη ζωή μας την απλότητα και την πηγαία χαρά για να αντλούμε δύναμη και αισιοδοξία.

Καλές γιορτές με Ειρήνη, Χαρά και Υγεία!

                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

                                  ΚΑΡΑΣΑΡΛΗΣ ΤΑΣΟΣ

 

περισσότερα