Νέα

Τα Νέα και οι Ανακοινώσεις της Εστίας Διονύσου

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ PROJECT

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ PROJECT

Η χαρά μας είναι μεγάλη που η συνεργασία μας με τους γονείς των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Διονύσου διευρύνεται. Στα πλαίσια των θεματικών project που «δουλεύονται» από παιδαγωγούς και παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στους Παιδικούς μας Σταθμούς μαμάδες των φιλοξενούμενων παιδιών μας , οι οποίες παρευρέθηκαν σε κάποιες από τις δομές μας  και στα πλαίσια της επαγγελματικής τους δράσης προσέφεραν αφιλοκερδώς προγράμματα ενημέρωσης- πρόληψης και δραστηριότητες  κίνησης και σωματικής και πνευματικής ευεξίας. Έτσι, μητέρα γιατρός ενημέρωσε και ευαισθητοποίησε τα παιδιά πάνω σε θέματα υγείας και τους έδωσε την ευκαιρία να «ακροαστούν» με το στηθοσκόπιο επικοινωνώντας  στα παιδιά τη σπουδαιότητα του να φροντίζουμε το σώμα μας και γενικότερα την υγεία μας.

Επιπλέον, μαμάδες έκαναν στα παιδιά προγράμματα μουσικοκινητικής και yoga αντίστοιχα προσφέροντας χαρά, δράση αλλά και άσκηση μυαλού και πνεύματος δίνοντας μήνυμα για τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης στον οργανισμό μας .

Στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου δίνουμε έμφαση στη συνεργασία σχολείου – παιδιών και προάγουμε τη συμμετοχή των γονέων στις δράσεις μας! Τα οφέλη για τα παιδιά σπουδαία!

 

Σας ευχαριστούμε

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: