Νέα

Τα Νέα και οι Ανακοινώσεις της Εστίας Διονύσου

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ MEDICA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ MEDICA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΗ

 

Έπειτα από επικοινωνία της Διοίκησης του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ "Η ΕΣΤΙΑ" με το πολυιατρείο MEDICA προκειμένου να φέρει πρόταση για προσφορά διαγνωστικών εξετάσεων στα μέλη του προσωπικού του φορέα αλλά και των μελών των ΚΑΠΗ ,το πολυιατρείο MEDICA ανανέωσε την ετήσια προσφορά του.
Ως αποτέλεσμα της παραπάνω ενέργειας, προσφέρεται σε όλους τους υπαλλήλους της ΕΣΤΙΑΣ και τα μέλη των οικογενειών τους, ένας πλήρης έλεγχος πρόληψης του εμφράγματος μυοκαρδίου, εγκεφαλικού επεισοδίου και θρόμβωσης αγγείων.
            Αναλυτικά προσφέρεται:
  • Καρδιολογική εξέταση

  • Ηλεκτροκαρδιογράφημα

  • Τρίπλεξ καρδιάς

  • Τρίπλεξ καρωτίδων

  • Τρίπλεξ κοιλιακής αορτής

  • Τρίπλεξ αρτηριών- φλεβών άνω και κάτω άκρων

  • Υπέρηχος άνω-κάτω κοιλίας

 

Επίσης για όλους τους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους, προσφέρεται η ιατρική επίσκεψη σε κάθε ειδικότητα του κέντρου στην τιμή των 20€. ( Εκτός Ψυχιάτρου-Ψυχολόγου)

Έκπτωση 30% στις υπηρεσίες αισθητικής δερματολόγιας (αποτρίχωση με laser alexandrite, μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου κα σώματος για σύσφιξη, αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους, λείανση ρυτίδων και καταπολέμηση μαύρων κύκλων, θεραπείες προσώπου με botox – υαλουρονικό, θεραπείες laser για αντιμετώπιση ραγάδων, ευρυαγγειών, ουλών ακμής και πανάδες προσώπου-χεριών, ανώδυνη -αναίμακτη σύσφιξη δέρματος προσώπου και σώματος με Coccon Duotechnology, καθαρισμός και ενυδάτωση προσώπου).

Η ίδια προσφορά ισχύει και για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Διονύσου.

 

ΕΣΤΙΑ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ-2022 (1)

ΚΑΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ-2022 (1)

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: