Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ -ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ -ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Έως τη 1 Ιουλίου 2021 η νέα προθεσμία για τις εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου.

 

Παράταση λίγων ημερών στη διορία της διαδικασίας των αιτήσεων εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Διονύσου δίνει το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ « Η ΕΣΤΙΑ ». Συγκεκριμένα, οι γονείς μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, πλέον, έως και την 1 Ιουλίου και ώρα 24:00, αποκλειστικά online στην ειδική ψηφιακή πλατφόρμα που ετοίμασε το ΝΠΔΔ προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς χωρίς να χρειάζεται να προσέρχονται οι ίδιοι στα γραφεία της ΕΣΤΙΑΣ αφενός για την εξυπηρέτηση τους, αφετέρου για την ασφάλειά τους, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει επιβάλλει η πανδημία.

Η παράταση κρίθηκε αναγκαία για να δοθεί μεγαλύτερο περιθώριο στους γονείς, που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, να προλάβουν χωρίς πίεση να υποβάλλουν την αίτησή τους μαζί με όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

Θυμίζουμε, η πλατφόρμα για τις online αιτήσεις βρίσκεται στην ιστοσελίδα του www.estiadionysou.gr, ενώ στις φόρμες υποβολής υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για κάθε βήμα. Σε κάθε περίπτωση το προσωπικό της ΕΣΤΙΑΣ είναι στην διάθεση των πολιτών για οποιαδήποτε βοήθεια. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2108141700.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι: από την 1 Ιουλίου το ωράριο των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών μας επανέρχεται στην ορθή λειτουργία του 07:00 π.μ - 16:00 μ.μ.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόησή σας .

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: