Νέα

Τα Νέα και οι Ανακοινώσεις της Εστίας Διονύσου

Η ΕΣΤΙΑ ΑΡΩΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Η ΕΣΤΙΑ ΑΡΩΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Εν αναμονή έντονων καιρικών φαινομένων που ενδέχεται να πλήξουν και το Δήμο μας, το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ “Η ΕΣΤΙΑ” προτίθεται να είναι αρωγός των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου,εφόσον της ζητηθεί σε περίπτωση έκτακτων αναγκών που τυχόν προκύψουν, με όποιο τρόπο δύναται και εφόσον τούτο καθίσταται εφικτό. Ο πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ κος Καρασαρλής Αναστάσιος επικοινώνησε ήδη με τους επικεφαλής των ΚΑΠΗ και έδωσε στη διάθεσή τους το προσωπικό του τηλέφωνο προκειμένου να είναι σε άμεση επικοινωνία για οτιδήποτε χρειαστεί. Παράλληλα ήρθε σε επαφή και θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Πολιτική Προστασία και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ώστε να μπορέσει η ΕΣΤΙΑ να συνδράμει στο έργο τους.

Η ΕΣΤΙΑ είναι πάντα δίπλα σας

Σας ευχαριστούμε

ΕΣΤΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Παρακάτω σας παραθέτουμε χρήσιμα τηλέφωνα και πληροφορίες που θα χρειαστείτε σε περίπτωση ανάγκης.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για το διάστημα της κακοκαιρίας οι πολίτες θα πρέπει καταρχήν να απευθύνονται για έκτακτα συμβάντα (πτώσεις δένδρων κλπ) στο τηλέφωνο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας 199.    

Παράλληλα, θα μπορούν να απευθύνονται και στα τηλεφωνικά κέντρα του Δήμου Διονύσου και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος (213 2030600 & 210 8144450) τα οποία θα λειτουργούν για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Άλλα τηλέφωνα ανάγκης είναι:

Ελληνική Αστυνομία: 100
ΕΚΑΒ: 166
Ευρωπαϊκός Αριθμός έκτακτης ανάγκης: 112

ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ο Δήμος Διονύσου έχει θέσει ως άμεση προτεραιότητα την παροχή βοήθειας στους ευπαθείς συμπολίτες μας μέσω της λίστας ευπαθών ομάδων που έχει δημιουργήσει. Παράλληλα με τα ως άνω τηλέφωνα επικοινωνίας, για τυχόν αιτήματα παροχής βοήθειας θα λειτουργεί και το τηλέφωνο 210 6218770.

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το διάστημα της κακοκαιρίας υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας και διάθεσης  θερμαινόμενου χώρου στο Πολιτιστικό κέντρο Αγίου Στεφάνου, που βρίσκεται επί της οδού Πεντζερίδη 3 στον Άγιο Στέφανο, που μπορεί να φιλοξενήσει όσους αναζητούν ένα ζεστό χώρο για να προστατευθούν από το κρύο. Σε περίπτωση που δείτε κάποιον άστεγο συμπολίτη μας στα όρια του Δήμου μπορείτε να απευθυνθείτε στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μέσω τηλεφώνου στο 213 213 9806 & 6987 221852 ή στα τηλεφωνικά κέντρα του Δήμου Διονύσου και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος (213 2030600 & 210 8144450) ώστε να ενημερωθεί ο πολίτης για το θερμαινόμενο χώρο.

Θερμαινόμενο χώρο θα προσφέρει και η ΕΣΤΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, εφόσον της ζητηθεί

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: