Νέα

Τα Νέα και οι Ανακοινώσεις της Εστίας Διονύσου

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι από 1η Οκτωβρίου 2023 έως και 29 Φεβρουαρίου 2024 θα επαναλειτουργήσει η πλατφόρμα preschool για εγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου για τη σχολική χρονιά 2022-2023. Οι αιτήσεις αφορούν σε παιδιά που από 1η Οκτωβρίου έως και 29 Φεβρουαρίου έχουν συμπληρώσει τους 18 μήνες για βρεφική δομή και τα 2,5 έτη για παιδική δομή αντίστοιχα.

 Για να δείτε τα δικαιολογητικά συμμετοχής και να υποβάλετε την αίτησή σας, επισκεφθείτε το site μας www.estiadionysou.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Όλα τα δικαιολογητικά εγγραφής θα πρέπει να επισυναφθούν σκαναρισμένα  στην υποβολή της αίτησης. Τα δικαιολογητικά με σήμανση (*) είναι υποχρεωτικά για την υποβολή της αίτησης. Αν δεν μεταφορτωθούν δεν θα μπορείτε να κάνετε υποβολή. Επίσης πέρα από αυτά, θα πρέπει να επισυνάψετε και ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ  που σας αφορούν, όπως π.χ εργασίας , ανεργίας , ειδικά δικαιολογητικά ανά περίπτωση, προκειμένου η αίτηση να μοριοδοτηθεί κατάλληλα.

Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά θα απορρίπτονται.

Δικαίωμα επιλογής θα υπάρχει μόνο για τις δομές όπου υπάρχουν κενές θέσεις (Κοινοτικός Παιδικός Σταθμός Δροσιάς Πρώην ΙΒΣΑ μόνο για δομή βρεφικού, Π.Σ Αγίου Στεφάνου παράρτημα Α, Π.Σ Αγίου Στεφάνου παράρτημα Β/ΑΒΥΠ, Π.Σ Ροδόπολης, ΒΝΣ Διονύσου δωρεά Πάρι Και Μαρί Κουκουτσέα). Στις δομές του ΒΝΣ Κρυονερίου, Β ΒΝΣ Δροσιάς και Άνοιξης υπάρχει πληρότητα και ως εκ τούτου δεν μπορούν να γίνουν νέες τοποθετήσεις.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ -ΑΙΤΗΣΕΙΣ 2023-2024

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ 2023-2024 -

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 2023-2024

ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ

Υπευθυνη Δήλωση (άρθρο 8 Ν.1599-1986)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: