Νέα

Τα Νέα και οι Ανακοινώσεις της Εστίας Διονύσου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗ

 

Στα πλαίσια της θεσμοθετημένης κοινωνικής προσφοράς προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας και με την οικονομική υποστήριξη του ΝΠΔΔ η “ΕΣΤΙΑ” του Δ. Διονύσου ως προς την δωρεάν μεταφορά των ωφελούμενων των ΚΑΠΗ του Δ. Διονύσου για τα θαλάσσια μπάνια που ξεκινούν 4\7\2022 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε στα εξής:

1) Μετά από την άρση των πρωτοκόλλων  κατά του Covid 19 στα τέλη του Απριλίου, και λόγω έλλειψης χρόνου , κινηθήκαμε άμεσα στην ανάθεση σε εταιρεία – ταξιδιωτικό γραφείο παίρνοντας δύο προσφορές  , για μεταφορά στα θαλάσσια μπάνια προκειμένου έγκαιρα να ωφεληθούν τα μέλη μας .

Καταλήξαμε στην πιο συμφέρουσα προσφορά σε γραφείο της περιοχής μας και  με γνώμονα  την εμπειρία του συγκεκριμένου γραφείου.

2) Η Εστία μετά από αναζήτηση και έρευνα βρήκε οργανωμένο χώρο στην περιοχή Μαραθώνα -Σχινιά που  μπορεί α) να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει όλα τα ΚΑΠΗ του Δ. Διονύσου.

β) Να καλύπτει θέματα ασφάλειας και υγιεινής. (Ναυαγοσώστες – μπάνια και ντουζιέρες με ζεστό νερό και τουαλέτες καθαρές).

γ)Να έχει τραπεζοκαθίσματα σε σκιά και ξαπλώστρες με ομπρέλες στην παραλία του.

δ) Να έχει ασφαλή και καθαρή παραλία και θάλασσα.

ε)Να  είναι ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον.

στ)Και τέλος  εξασφαλίσαμε το χαμηλότερο δυνατό κόστος (4€) όπου ταυτόχρονα  ανταποκρίνεται και σε είδος. (Νερό – αναψυκτικό – καφές – ξαπλώστρες).

Αν κάποιος από τους ωφελούμενους επιλέξει να μην χρησιμοποιήσει τον οργανωμένο χώρο με τις παροχές του, υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στην ελεύθερη παραλία ακριβώς δίπλα.

3)Σεβόμενοι τους φορολογούμενους συμπολίτες μας δίνουμε έμφαση στην διαχείριση των οικονομιών Κλίμακος και στις συνθήκες μιας καλής συνεργασίας μεταξύ των ΚΑΠΗ μας σε ότι αφορά τον αριθμό των ωφελούμενων σε συνάρτηση με τον αριθμό των πούλμαν.

Προσβλέπουμε  σε ένα γόνιμο αποτέλεσμα προς όφελος των μελών μας.

 

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΦΑΕΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ                ΚΑΡΑΣΑΡΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.

 

ΥΠ. ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΠΑΝΤΕΛΟΥΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

 

 

 

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: