Νέα

Τα Νέα και οι Ανακοινώσεις της Εστίας Διονύσου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΝΠΔΔ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΝΠΔΔ
Αγαπητοί γονείς,
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Α Βοηθειών που παρείχε στον φορέα μας η Πιστοποιημένη Εταιρεία First Help Training & Surviving, το κόστος του οποίου κάλυψε το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ " Η ΕΣΤΙΑ".
Την εκπαίδευση παρακολούθησε με ζήλο και μεγάλη προθυμία όλο το προσωπικό των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών με σκοπό να είναι σε θέση να αναγνωρίσουν μια πληθώρα περιστατικών που απειλούν ή όχι τη ζωή ενός βρέφους ή ενός παιδιού. Το πρόγραμμα εστίασε στην Βασική Υποστήριξη Ζωής (ΚΑΡΠΑ) και την παροχή πρώτων βοηθειών ( αντιμετώπιση κοινών ασθενειών και τραυματισμών) εξίσου και για τις δύο ηλικιακές κατηγορίες.
Στην εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10/9 παρευρέθη και ο Πρόεδρος της Εστίας κ. Καρασαρλής Τάσος, ο οποίος ευχαρίστησε το προσωπικό για την παρουσία του και την διάθεση του πολύτιμου χρόνου του προκειμένου να είναι άρτια εκπαιδευμένο πάνω σε θέματα της υγείας, ασφαλείας και διασφάλισης της ζωής των βρεφών και νηπίων που φιλοξενούμε και που αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητά μας!
Η Προϊσταμένη των Π.Σ               Η Διευθύντρια                                Ο Πρόεδρος
   Γαρδικιώτη Γεωργία                Καμακάρη Στέλλα                        Καρασαρλής Τάσος
Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: