Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Διαδικτυακές συναντήσεις για τους γονείς των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Διονύσου

Διαδικτυακές συναντήσεις για τους γονείς των Παιδικών  και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Διονύσου

Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου για το σχολικό έτος 2021-2022! Λόγω των συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας Covid-19 και των μέτρων που έχουν θεσπιστεί με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας, δεν επιτρέπονται προς το παρόν οι δια ζώσης συγκεντρώσεις γονέων. Παρά ταύτα, με σκοπό να παραμείνουν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου μας σε επικοινωνία με εσάς τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούμε και να σας παρέχουμε την απαραίτητη ενημέρωση σε διάφορα θέματα που σας αφορούν, το Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΠΑΠ “Η ΕΣΤΙΑ” διοργανώνει διαδικτυακές συναντήσεις των γονέων του κάθε Σταθμού. Στις συναντήσεις αυτές θα παρευρίσκεται και ο ψυχολόγος της ΕΣΤΙΑΣ κος Λάσδας Λάμπρος, ο οποίος κατά την έναρξη της συνάντησης θα αναφερθεί σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν, στη συνέχεια θα αποδεσμευτεί και θα ολοκληρώσουμε με τα παιδαγωγικά μας θέματα. Το πρόγραμμα των διαδικτυακών συναντήσεων έχει διαμορφωθεί ως εξής :

15/11 Α΄ ΒΝΣ Δροσιάς 4.15-5.30

18/11 Π.Σ Ροδόπολης 4.15-5.30

B.N..Σ Άνοιξης 5.45-7.00

22/11 Π.Σ Διονύσου 4.15 – 5.30

ΒΝΣ Κρυονερίου 5.45 -7.00

25/11 Β΄ ΒΝΣ Δροσιάς 4.15-5.30

Π.Σ ΑΒΥΠ 5.45-7.00 29/11

Π.Σ Αγίου Στεφάνου 4.15-5.30

Σημαντικές διευκρινίσεις : • Οι ως άνω ώρες θα τηρηθούν με ακρίβεια και παρακαλούμε για την έγκαιρη σύνδεσή σας .

• Προκειμένου να σας αποσταλούν οι προσκλήσεις με το σχετικό link, επικοινωνήστε έγκαιρα με την Προϊσταμένη του Σταθμού σας ώστε να καταγράψει το mail σας.

• Το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν ατομικές ενημερώσεις σε κάθε οικογένεια για την εξέλιξη των παιδιών σας, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τηλεφωνική επικοινωνία κατόπιν συνεννόησης με την Προϊσταμένη του Σταθμού. Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε με χαρά στην πρώτη διαδικτυακή μας ενημέρωση

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ                                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

ΚΑΜΑΚΑΡΗ ΣΤΕΛΛΑ                                                                        ΚΟΚΚΑΛΑΣ Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: