Νέα

Τα Νέα και οι Ανακοινώσεις της Εστίας Διονύσου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ «Η ΕΣΤΙΑ» 2023-2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ «Η ΕΣΤΙΑ» 2023-2024

Αγαπητοί γονείς,

Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για εγγραφή στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου για το σχολικό έτος 2023-2024. Η υποβολή αίτησης γίνεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας pre-school η οποία θα παραμείνει ανοικτή έως και 11 Ιουνίου και ώρα 24.00.

Σας ενημερώνουμε ότι η επιλογή των παιδιών στις δομές μας γίνεται αυστηρά με βάση τα κριτήρια που έχουμε αναρτήσει στο site μας και αφορούν στην μοριοδότηση της αίτησης. Κατά την αξιολόγηση της αίτησης, λαμβάνεται υπόψιν η περιοχή κατοικίας και εάν είναι εφικτό, η προτίμηση του αιτoύντα γονέα. Κάθε δομή μπορεί να φιλοξενήσει συγκεκριμένο αριθμό παιδιών όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία . Ως εκ τούτου όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των παιδιών που μπορεί να φιλοξενήσει μια δομή , οι αιτήσεις με τα αμέσως χαμηλότερα μόρια τοποθετούνται στην αμέσως πλησιέστερη διαθέσιμη δομή. Επιπλέον, είναι κατανοητό ότι κατά την αξιολόγηση της αίτησης μοριοδοτούνται και λαμβάνονται υπόψιν τα αντικειμενικά κριτήρια που έχουν οριστεί από το ΔΣ της ΕΣΤΙΑΣ και τα οποία αποδεικνύονται με αντίστοιχα έγγραφα και δεν προβλέπεται ούτε είναι εφικτό να ληφθούν υπόψιν υποκειμενικοί παράγοντες όπως η δυνατότητα μετακίνησης των γονέων ( κατοχή οχήματος ή μη), παππούδες ή γιαγιάδες που παραλαμβάνουν τα παιδιά κ.λ.π.

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση για τις εγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου για το έτος 2023-2024 έχει αναρτηθεί στο site μας estiadionysou.gr.  Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση να καλείτε στο τηλέφωνο της ΕΣΤΙΑΣ (2108141700) που είναι η αποκλειστικά αρμόδια υπηρεσία.

 

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας

 

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: